Skip to main content

Strafrecht

Mr. Peysmans-De Rick staat u bij in alle strafrechtelijke procedures. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt naargelang u dader, dan wel slachtoffer bent. U heeft in ieder geval recht op de best mogelijke verdediging.

Deze verdediging begint reeds met bijstand vóór en tijdens het eerste verhoor door de politie of de onderzoeksrechter, beter bekend als de ‘Salduz-rechtspraak’.

Ook tijdens de procedures voor de Raadkamer, Kamer van Inbeschuldigingstelling, de Correctionele Rechtbank en het Hof van Beroep gaat zij tot het uiterste om u de best mogelijke verdediging te garanderen.

Ingeval u het slachtoffer werd van strafrechtelijke feiten, kan u op mr. Peysmans-De Rick een beroep doen om uw belangen te verdedigen. In dit kader bespreekt zij uw mogelijkheden wat betreft de aangifte van dergelijke feiten bij de politie of het neerleggen van een klacht met burgerlijke partijstelling in handen van de onderzoeksrechter.

Daarnaast verleent zij u bijstand in de afhandeling van uw burgerlijke belangen en het vorderen van mogelijke schadevergoeding in een procedure voor de Correctionele en/of Burgerlijke Rechtbank.

HEEFT U NOG MEER VRAGEN OF WENST U EEN AFSPRAAK TE MAKEN?

Aarzel niet om ons kantoor te contacteren indien u een afspraak wil maken om uw zaak te bespreken