Strafrecht | Advocatenkantoor Antwerpen MPDR

Strafrecht | Advocatenkantoor Antwerpen MPDR

Strafrecht

Ons kantoor staat u bij in alle strafrechtelijke procedures. Daarbij maken wij geen onderscheid of u dader dan wel slachtoffer bent. U heeft in alle geval recht op de beste verdediging.

Deze verdediging begint reeds met bijstand vóór en tijdens het eerste verhoor door de politie of de onderzoeksrechter, beter bekend als de “Salduz rechtspraak”. Maar ook tijdens de procedures voor de Raadkamer, Kamer van Inbeschuldigingstelling, de Correctionele Rechtbank en het Hof van Beroep gaan wij voor u door het vuur om u de best mogelijke verdediging te garanderen.

Ingeval u het slachtoffer werd van strafrechtelijke feiten, kan u op ons kantoor een beroep doen om uw belangen te verdedigen. In dit kader bespreken wij uw mogelijkheden voor de aangifte van dergelijke feiten bij de politie of het neerleggen van een klacht met burgerlijke partijstelling in handen van de onderzoeksrechter. Daarnaast verlenen wij u bijstand in de afhandeling van uw burgerlijke belangen en het vorderen van mogelijke schadevergoeding in een procedure voor de Correctionele - en/of Burgerlijke Rechtbank.

Aarzel niet om ons kantoor te contacteren indien u een afspraak wil maken om uw zaak te bespreken.